X

Zalen

1

De Grote Zaal

2

De Kleine Zaal

3

Speelparadijs

De Grote Zaal

De Grote Zaal bevindt zich op de eerste verdieping en biedt ruimte voor circa 1000 personen. Deze zaal is te bereiken middels twee grote trappen. In deze zaal is er een volledig audio-systeem en (sier)verlichting aanwezig. De zaal heeft een vierkante vorm en er is een podium die vanuit de hele zaal zichtbaar is. Kortom is het een ideale zaal voor grote gelegenheden zoals bruiloften, verlovingsfeesten, congressen en recepties of is het prima te combineren met De Kleine Zaal mits u een gescheiden feest wilt houden.

De Kleine Zaal

De Kleine Zaal bevindt zich op de begane grond en biedt ruimte voor circa 500 personen. In deze zaal is er een volledig audio-systeem en (sier)verlichting aanwezig. De zaal heeft een S-vorm en aan een uiteinde is er een podium die vanuit de hele zaal zichtbaar is. Kortom is het een ideale zaal voor kleine gelegenheden zoals verlovingsfeesten en recepties of is het prima te combineren met de Grote Zaal mits u een gescheiden feest wilt houden.

Indoor Speelparadijs

Tijdens het feesten hoeft u zich geen zorgen meer te maken om uw kinderen. U kunt volop genieten van de gelegenheid terwijl uw kinderen zich helemaal vermaken in ons indoor speelparadijs.

Voor een offerte op maat verwijzen we u naar onze contactpagina